spalio 19, 2011

Epilogas


"Baigiant rašyti šią knygą, man labai norėjosi paskutinio potėpio, kokio tai išskiriančio dekoratyvaus pagyvinimo. Tai buvo mažas, šiek tiek pasipūteliškas, tačiau nekenksmingas noras, tačiau galiausiai prisiminiau nuostabius paveikslus, kuriuos kone subjaurojo riebus autoriaus parašas kampe. Taigi mano knyga baigsis be įmantrių pagražinimų.

Kontroliniai klausimai (12 savaitė)


Paskutinės, dvyliktosios, savaitės kontroliniai klausimai:

  1. Kiek kartų šią savaitę prirašei Rytinius puslapius? Ar puslapių rašymas tapo tavo kasdienine dvasine praktika? Kaip tau pati rašymo patirtis?
  2. Ar buvai šią savaitę Pasimatyme su savimi? Ar ir toliau skirsi sau pasimatymus? Ką nuveikei šią savaitę pasimatymo metu? Kaip jauteisi?
  3. Ar patyrei sinchronijos akimirkų šią savaitę? Kas įvyko?
  4. Ar patyrei kitokių dalykų, kurie svarbūs tavo kūrybiškumo atgavimui? Aprašyk juos.

spalio 06, 2011

12 SAVAITĖS Užduotys

Čia pateiktos dvyliktosios savaitės užduotys:
  1. Apgalvok savo kelionę nuo šios menininko kelio vietos ir užrašyk visas besipriešinančias, baimingas ir piktas mintis. Mes visi jų turime.

12 SAVAITĖ - Atgauk tikėjimo jausmą

"Šią jau paskutiniąją menininko kelio savaitę pažvelgsime tiesiai į paslaptingąją kūrybiškumo širdį. Aptarsime faktą, jog kūrybiškumui reikalingas mokėjimas priimti bei visiškas pasitikėjimas - po vienuolikos savaičių šios abi savybės jau turėtų mums būti gana artimos. Pažvelgsime ateitin bei susipažinsime su užsislėpusiu paskutinės minutės noru save sabotuoti. 

"Nuotykiai prasideda tik įžengus mišką. Pirmasis žingsnis visuomet reikalauja pasitikėjimo." Mickey Hart, dėkingas būgnininkas

Kontroliniai klausimai (11 Savaitė)

Atsakyk į šiuos klausimus apie vienuoliktąją menininko kelio savaitę:
  1. Kiek kartų šią savaitę prirašei savo Rytinius puslapius? Ar pradėjus skaityti savo puslapius, pasikeitė jų rašymas? Ar esi kam nors rekomendavusi Rytinių puslapių rašymą? Kodėl?
  2. Ar buvai pasimatyme su savimi šią savaitę? (O kodėl nepaskyrus sau visos dienos?) Ką nuveikei? Kaip jauteisi?
  3. Ar patyrei šią savaitę sinchronijos akimirkų? Kokios jos buvo?
  4. Ar iškilo kokių kitokių, tavo kūrybiškumo atgavimui svarbių klausimų šią savaitę? Užrašyk juos.