rugsėjo 06, 2011

11 SAVAITĖS Užduotys

Čia pateiktos vienuoliktosios savaitės užduotys:
  1. Prisimink pagrindinius principus, garsiai juos perskaityk ir įsirašyk į audio failą, taip pat gali išsirinkti labiausiai patikusį skyrių ar ištrauką iš šios knygos ir taip pat įgarsinusi įsirašyk. Naudok šiuos įrašus meditacijai.
  2. Persirašyk savo Menininko maldą (4 savaitės užduotis). Įsidėk lapelį į piniginę ir nuolat su savimi nešiokis.
  3. Įsigyk specialią Kūrybiškumo užrašų knygutę. Sunumeruok jos puslapius nuo 1 iki 7. Tegu kiekvienas skaičius būna priskiriamas vienai iš šių kategorijų: sveikata, turimi daiktai, laisvalaikis, santykiai, kūrybiškumas, karjera, dvasingumas. Be didelių išankstinių apmąstymų, surašyk bent po 10 norų ir svajonių kiekvienoje kategorijoje. Gausis visai nemažai, tačiau reikia leisti sau šiek tiek pasvajoti.
  4. Prisimink tikrus ir nuoširdžius pokyčius ketvirtos savaitės, palygink, kas pasikeitė.
  5. Surašyk penkis būdus, kaip pasikeisi, jeigu ir toliau keliausi menininko keliu.
  6. Surašyk penkis būdus, kaip ketini save lepinti per ateinančius šešis mėnesius: kokius seminarus žadi aplankyti, kokius daiktus įsigyti, į kokius pasimatymus save pasiimti, į kokias atostogas, kur būsi tiktai tu, žadi nukeliauti.
  7. Paimk popieriaus lapą ir susidaryk planą, kaip ketini save lepinti ateinančią savaitę. Tai reiškia, jog kiekvieną mielą dieną turi nuveikti kažką mielo ir rūpestingo SAU ir taip - visą savaitę. Pasismagink!
  8. Parašyk ir išsiųsk savo vidiniam menininkui padrąsinantį laišką. Prisimink, jog tavo menininkas - vaikas, kuris dievina ir kuriam reikia pagyrimo, padrąsinimo ir šventiškų planų.
  9. Dar kartą pergalvok savo Dievo koncepciją ir apskritai pasaulėžiūrą. Ar tavo vidiniai įsitikinimai riboja ar praplečia tavo kūrybiškumo ribas? Ar esi pasiruošusi šiek tiek pakeisti savo pasaulėžiūrą?
  10. Užrašyk 10 asmeninės sinchronijos pavyzdžių, kurie padėtų puoselėti tavo kūrybiškumą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą