spalio 06, 2011

12 SAVAITĖS Užduotys

Čia pateiktos dvyliktosios savaitės užduotys:
  1. Apgalvok savo kelionę nuo šios menininko kelio vietos ir užrašyk visas besipriešinančias, baimingas ir piktas mintis. Mes visi jų turime.
  2. Peržvelk sritis ir dalykus, kuriuos nuolat atidėlioji. Kas bus, jeigu ir toliau kažko lauksi? Atrask besislepiančias baimes. Sudaryk sąrašą ant popieriaus.
  3. Prisimink ir peržiūrėk savo pagrindinius neigiamus įsitikinimus iš pirmosios savaitės. Gali nusijuokti. Taip, kai kurios iš tų minčių vis dar su tavimi. Skirk dėmesio savo progresui pažymėti. Perskaityk pirmosios savaitės esė gale esančius teigiamus įsitikinimus. Užrašyk keletą naujų teigiamų įsitikinimų savo ateinančiai kelionei.
  4. Sutaisyk viską, ką jau seniai reikėjo sutaisyti.
  5. Persodink visus suvaržytus ir peraugusius augalus.
  6. Išsirink sau Dievišką stiklainį. Ką tokį? Stiklainį, indą, dėžutę, kažką tokio, į ką galėtum sudėti savo apmaudą, viltis, svajones, baimes ir nerimus.
  7. Panaudok savo Dievišką stiklainį. Pradėk nuo sąrašo iš pirmojo šios savaitės pratimo. Kai vėliau galvosi apie kurią nors iš baimių, prisimink, jog ji aukštesnių galių rankose, ir judėk toliau.
  8. Dabar, išsiaiškink, kaip: Iš tiesų, kaip norėtum toliau kurti? Su atvira širdimi ir protu, apmąstyk, kokių naujų veiklų ir kelių norėtumei griebtis. Kokių iliuzijų apie save ir savo gyvenimą esi linkęs atsisakyti vardan savo svajonių?
  9. Įvardink penkis žmones, su kuriais galėtum aptarti savo svajones ir kurie tave visiškai palaikytų ir netgi padėtų jas susiplanuoti.
  10. Perskaityk šią knygą. Pasidalink ją su draugu. Atmink, jog tai stebuklas, kai vienas kūrėjas dalinasi su kitu. Pasitikėk aukštesnėmis galiomis. Pasitikėk savimi.
Sėkmės ir tepadeda tau dievai...

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą