sausio 15, 2011

Kontroliniai klausimai

"Atsakyk į šiuos klausimus išsamiai ant atskiro "Kontrolinių klausimų" lapo. Tai bus savaitinė tavo nuotaikų bei progreso peržiūra.
  • Kiek dienų šią savaitę rašei ir prirašei po tris puslapius kas rytą? (Tikiuosi, jog 7.) Kokius jausmus tau sukelia Rytinių puslapių rašymas? Kaip Rytiniai puslapiai veikia tave ir tavo dieną? Aprašyk sukeltus jausmus (pvz. "Vis dar manau, jog tai kvaila idėja. Visas keturiasdešimt minučių rašyčiau visokias padrikas, nesusijusias, nuolat šokinėjančias mintis, neturinčias tarpusavyje nieko bendro"). Atmink, kad ir ką berašytum, tol, kol rašai, Rytiniai puslapiai veikia! Kokios Rytiniuose puslapiuose pasirodžiusios mintys tave nustebino? Nesijaudink, jei tavo puslapiai - verkšlenantys ar banalūs, kartais taip geriausia.
  •  Ar buvai šią savaitę pasimatyme su savimi? Atmink, jog šie pasimatymai - tai lengvabūdiška būtinybė. Ką nuveikei pasimatymo metu? Kaip jauteisi? 
  • Ar iškilo šiaip kokių nors, tavo nuomone, svarbių dalykų šios savaitės metu? Svarbių tavo kaip menininko/kūrėjo gijimo procesui? Aprašyk juos."

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą