vasario 21, 2011

6 SAVAITĖS Užduotys

Šios savaitės užduotys:
  1. Natūrali gausa. Surask penkis įdomius ir tau patikusius akmenukus. Man asmeniškai itin patinka šis pratimas, nes akmenukai lengvai telpa į kišenę, jie gali tapti nuolatiniais tavo palydovais, nuolat tau primenančiais apie tavo kūrybinį potencialą.
  2. Natūrali gausa. Surask penkis tau patikusius nukritusius lapus ar augančias gėles. Pakelk ar nusknink ir sudžiovink tarp knygos lapų. Prisimink, kaip tai darydavai vaikystėje.
  3. Tvarkymasis. Išmesk ar kam atiduos penkis itin nusibodusius ar nusidėvėjusius drabužius.
  4. Kūryba. Iškepk ką nors (jeigu turi su cukraus vartojimu susijusių apribojimų - pasidaryk vaisių salotų). Kūryba tai ne vien tik Menas iš didžiosios raidės. Kūrybos galima rasti ir virtuvėje. Taigi pasigamink ką nors nekasdieniško, meniško ir skanaus.
  5. Ryšiai. Išsiųsk atvirukus penkiems draugams. Tai pratimas skirtas ne pasirodymui. Parašyk žmonėms, iš kurių tikrai norėtum išgirsti.
  6. Perskaityk iš naujo Pagrindinius principus.
  7. Tvarkymasis. Ar yra naujų pokyčių tavo namuose? Atnaujink ką nors.
  8. Susitaikymas. Ar dažnai junti gyvenimo tėkmę ir sinchroniją? Pradėk vis dažniau sakyti "taip" įvairiems pasiūlymams ir dovanėlėms.
  9. Klestėjimas. Ar kaip nors keičiasi tavo finansinė situacija? Ar nusimato pokyčių artimiausiu metu? Ar turi kokių naujų - gal net beprotiškų idėjų apie tai, kuo norėtum užsiimti? Skirk tam atskirą aplanką savo Vaizdų aplanke.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą